Jídlo: Odkud a jak se dostává na náš stůl
Pozoruhodné příběhy s krásnými ilustracemi o původu surovin a výrobě produktů, které potom jíme nebo pijeme
Autor: Andrea Minoglio, Federico Mariani
Nakladatel: Lingea
Vazba: pevná vazba
Počet stran: 72
Vydání: první, rok 2022
Bezpečnostní upozornění:
Žádné speciální bezpečnostní upozornění není nutné
Knihy pro děti / populárně naučná literatura pro děti / encyklopedie / jídlo
Autor: Andrea Minoglio, Federico Mariani
Nakladatel: Lingea
Vazba: pevná vazba
Počet stran: 72
Vydání: první, rok 2022
Bezpečnostní upozornění:
Žádné speciální bezpečnostní upozornění není nutné
Knihy pro děti / populárně naučná literatura pro děti / encyklopedie / jídlo
Česká firma
Jsme ryze česká nezávislá
firma a nakladatelství.
Garance doručení
Nepoškozeného zboží a do druhého dne, které je skladem
Kouzelný a barevný svět
Přinášíme dětem kouzelný a barevný svět plný dobrodružství, fantazie.
Ženský kolektiv
Který se nechává inspirovat vlastními dětmi a vnoučaty.
Jídlo umí vyprávět spousty pozoruhodných příběhů. V této knížce děti objeví ty nejzajímavější z nich. Dozví se, jak dlouhou cestu musí jídlo absolvovat, než se dostane na váš stůl.
Kde a jak získáváme suroviny
Knížka podává jasné a názorné výklady, doplněné o krásné ilustrace, jejichž prostřednictvím zjistíte, kde a jak se pěstují či získávají jednotlivé suroviny, jaké postupy se uplatňují při jejich zpracování a jak se z nich vyrábí produkty, které potom jíme nebo pijeme.
Odkud se bere čokoláda, vanilka nebo popcorn?
Kniha představuje čokoládu, čaj, med, rýži, sýr, arašídové máslo, cukrovou vatu a další. Věděli jste například, že pravá vanilka, jejíž chuť znáte ze sladkostí, se vlastně získává z jedné orchideje? Že popcorn, který rádi chroupete třeba v kině, jsou zrnka kukuřice, která doslova explodovala horkem? Nebo že hlavními opylovači ananasovníku v přírodě jsou kolibříci?
Kde a jak získáváme suroviny
Knížka podává jasné a názorné výklady, doplněné o krásné ilustrace, jejichž prostřednictvím zjistíte, kde a jak se pěstují či získávají jednotlivé suroviny, jaké postupy se uplatňují při jejich zpracování a jak se z nich vyrábí produkty, které potom jíme nebo pijeme.
Odkud se bere čokoláda, vanilka nebo popcorn?
Kniha představuje čokoládu, čaj, med, rýži, sýr, arašídové máslo, cukrovou vatu a další. Věděli jste například, že pravá vanilka, jejíž chuť znáte ze sladkostí, se vlastně získává z jedné orchideje? Že popcorn, který rádi chroupete třeba v kině, jsou zrnka kukuřice, která doslova explodovala horkem? Nebo že hlavními opylovači ananasovníku v přírodě jsou kolibříci?
Doplňkové parametry
Kategorie: | Naučná a hobby literatura |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
EAN: | 9788075087430 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Lingea s.r.o. se věnuje vývoji jazykových aplikací a tvorbě vlastních jazykových titulů od r. 1997 a to jako softwarová firma, vydavatel knih a překladatelská agentura. Působíme v Česku, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku, Rumunsku, Srbsku a Slovinsku, dohromady nabízíme na 500 knižních titulů.
Výrobní společnost : | Lingea s.r.o. |
---|---|
Adresa : | Nálepkova 131, 637 00 Brno |
E-mail : | info@lingea.cz |